Топ 7 момчета, с които да имаш едно на ум

1.    По-голямо/по-популярно/по-умно от теб момче, което те приема насериозно.
Резултат с изображение за a cool boy art
В доста от случаите ти отдавна тайно го харесваш и си на осмото небе, когато той започва да проявява интерес към теб! Прекалено си щастлива, за да се попиташ... Защо? Какво го накара да ме забележи, след като до вчера не подозираше  за съществуването ми? Това е доста подозрително. Може би той иска само да те завоюва, да те целуне (или дори да спи с теб), а после да те зареже и да се хвали на другите. Така че към такива типове действай с повишено внимание.

2.    Възпитан тип.
Резултат с изображение за love
В нашия век момчетата забравят всички правила на етикета в деня, в който напуснат предучилищната група. Затова пич, който ти отваря вратата, предлага да помогне с багажа и ти прави мил комплимент, създава невероятно впечатление. „Най-сетне едно готино момче!”, мислиш си, „Не бива да го изпускам!”. Но защо? Харесал ти е – окей, няма нищо лошо да се опознаете. Но недей да си прекалено наивна. Това, че се държи добре, изобщо не значи, че не е гадняр. А може би всичко е с цел да те свали? Недей да се прехласваш много по маниерите. Под тяхната обвивка може да се крие всичко.

3.    Някого, когото си срещнала в интернет.
Резултат с изображение за internet violence
Той може да бъде всекиго, така че никога не се доверявай на такива хора, преди да си ги видяла наяве.

4.    Човек, който се извинява за едни и същи грешки.
Резултат с изображение за saying sorry again and again
Да си говорим честно – букет цветя, които днес ги има, а утре увяхват, оправдава ли факта, че те е изоставил в случай на нужда? Шишенце парфюм, колкото и хубаво да ухае, може ли да прикрие миризмата на алкохол, която постоянно се носи от него? Не си позволявай да се поддаваш на подобни манипулации. И най-хубавите думи не струват нищо, ако не са подкрепени от действия.

5.    Лошо момче.
Резултат с изображение за bad  boy
Логично е по този тип да си пада съответстващата му палава мацка с оскъдно облекло, но обикновено е точно обратното. Възпитано, примерно момиче, което никога не прави нищо забранено, би намерило някой загадъчен и дързък пич изключително привлекателен. Това често се случва на тийнейджърки с комплекси, които се чувстват „смотани” и „задръстени“. Хващайки се с някой „лош”, те самите вече се чувстват такива, с други думи, готини. Да се репчиш на авторитетите и да е държиш грубо с всички изглежда като сила... но всъщност е просто прикритие на слабостта. Пък и не очаквай нахаканият ти приятел да се държи мило и внимателно с теб и да ти помага в трудностите, независимо колко е як.


6. Ревнив и контролиращ тип.
Резултат с изображение за jealous boyfriend
Това е този, който никога няма да ти се довери. Може да се стигне до шпиониране, следене в интернет, търсене на сметка за всяка дума или действие. Гаджето ти ще настоява да имате общи профили в социалните мрежи, да излизате навсякъде заедно и да се срещате с едни и същи приятели. А при най-малкото подозрение ще започнат драми, съперничещи на всеки индийски сериал.
Не прави грешката да се поддаваш. Личното пространство е твое законно право. Фактът, че гаджето ти го нарушава, не се дължи на любов. То просто иска да те притежава и контролира, а в по-късен етап подозрението му може да се превърне в агресия! 

7. Златотърсач
Резултат с изображение за using a person
Това е типът, който ти е гадже, само за да те използва. В тийнейджърска възраст може да се възползва от ума ти, за да му пишеш домашните, от парите на родителите ти, за да му купуваш подаръци, или от популярността ти, за да се "издигне" покрай теб. Може да те използва и емоционално - да очаква любов и подкрепа, без да дава нищо в замяна.
Ако забележиш подобно поведение, не бива да го толерираш. Няма смисъл да живееш с някого, който обича не теб, а ползата, която може да извлече от връзката ви.

Забележка: същите съвети се отнасят и за момчетата. Не  е адресирано към тях поради женската аудитория, която се опитваме да привлечем.
И обичайте, но не бъдете наивни и глупави, бъдете готини, но и добри

Comments

Popular posts from this blog

"Хакнахме" ежедневния грим. LOL

#MeetWithUs - Invisible