"Хакнахме" ежедневния грим. LOL

Резултат с изображение за makeup

Здравейте, ние сме IFBL и днес ще ви разкрием как трябва да се гримирате, за да бъдете "по-красиви". Нека да започваме.

1. Фон Дьо Тен
Не знам защо е Дьо, а го произнасяме Дю, както и да е. На първо място... Никога не слагайте основа. За какво ви е - нали ще остареете и без това. Второ... Слагайте колкото се може повече фдт (фон дьо тен), ако искате изсипете цялото шише, нали трябва да впечатлите Дочко от 2а клас.

2. Пудра
Нямате нужда от коректор, това е губене на време и пари. И вече сте сложили малко фдт, който прикрива мустака ви. Лято е. Всички се потим като прасе в пустиня и за да не ви лъщи челото от толкова много пот, слагайте 1000000000000000000.... тона пудра. 

3. Спирала
Значи, тези контури, блъСчета, хайлайтАри, сенки, вежди са абсолютно излишни. Отивате на училище или вънка да играете с Дочко, не на фитнес или плаж. Оставете си лицето "натурално". И за спиралата гледайте кифлите във ФАСеБука, те със сигурност ще ви научат по-добре в това.

4. Устни
Най-важната част... За да бъдат ефектни, големи, плътни и готини вашите джуки, очертайте ги с черен молив и сложете безцветен гланц... Гарантирам ви, че така с илюзия ще имате по-големи устни от Kylie Jenner (нищо лично против нея, даже напротив). 

Обаче, ако не направите грима си правилно, ще има много разочаровани бащи....... 

Това беше постът ни, надяваме се да ви е харесал и той е с хумористична цел и нищо не е взето насериозно. НЕ се гримирайте така, защото сте красиви такива, каквито сте и да не ви казваме как ще ви наричат в училище.. Скоро ще качим и пост наистина в beauty сферата, ще има Back to school постове, защото училището е след 1 месец 😭. Очаквайте ни скоро и чао.

Последвайте ни:
Irina- https://www.instagram.com/eowyn.kenobi/
Gery- https://www.instagram.com/_itsgery/
Invisible- https://www.instagram.com/the_invisible_girl_/
Issa- https://www.instagram.com/iziissavage/
Dab Girl- https://www.instagram.com/dab.girl.blog/

Страниците на блога:
Instagram
Facebook

Comments

Popular posts from this blog

#MeetWithUs - Invisible

Топ 7 момчета, с които да имаш едно на ум